16 septembrie 2011

Tarta cu dovlecei, rosii si branza

Ingredinte:
Ptr. aluat:  
  • 250 g faina
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 2 linguri smantana
  • un praf de sare
Ptr umplutura:
  • 300 g branza
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri marar tocat
  • sare, piper macinat
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • 1 lingurita oregano


Mod de preparare:

Se amesteca bine ingredientele pentru aluat, se acopera si se da la frigider ptr o ora.
Dovlecelul se feliaza si se sareaza. Rosiile se feliaza si ele. Branza se amesteca cu smantana, oul si mararul si se condimenteaza.
Se intinde aluatul intr-o forma de tarta, se intinde branza peste el, apoi rosiile si dovlecelul. 
Se da la cuptor ptr 30-40 de minute la 180 de grade. Dupa ce s-a copt se presara deasupra oregano. Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna!









10 comentarii:

  1. Ha un aspetto delizioso questa torta salata ^_^ Ciao Cora sono Sonia del blog Oggi pane e salame, domani...lieta di conoscerti, da oggi ti seguo anche io ;) passa a trovarmi quando vuoi, sei la benvenuta.
    Buona giornata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciao Sonia! Che bella sorpresa trovarti qui! Il tuo blog è bellissimo, quindi ti seguirò anch'io! Buon weekend!

    RăspundețiȘtergere
  3. ceva de vis !!!!eu fac asta , dar fara rosii , insa acum o sa pun si rosii ! este mortala !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult de vizita si de aprecieri! Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Super tarta ta cori!!! iti doresc multa bafta!!!! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Super reteta, Votat, vot 113. daca iti plac retetele mele sunt prajitura negresa si aripioare picante

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai votul meu in fiecare zi, imi place la nebunie, cred ca am mai spus-o, nu?! :)):))

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Naty, esti foarte draguta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Dana draga,raman datoare! :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate