Ingrediente:
- 1 conopida
- 1 morcov
- 1/2 telina
- 1 ceapa
- 1/2 ardei kapia
- 1 radacina patrunjel
- 1/2 legatura marar tocat
- 2-3 linguri ulei
- sare,piper macinat
- 1/2 lingurita chimen macinat
Mod de preparare:
Se curata si se spala legumele. Morcovul,patrunjelul si telina se dau pe razatoare. Ceapa si ardeiul se taie cubulete.
Se pun toate la calit in ulei 2-3 minute, apoi se adauga 2 litri de apa. Cand incep sa fiarba se condimenteaza si se adauga conopida desfacuta buchetele.
Cand este fiarta conopida se adauga mararul tocat si se opreste focul.
Pofta buna!
Se pun toate la calit in ulei 2-3 minute, apoi se adauga 2 litri de apa. Cand incep sa fiarba se condimenteaza si se adauga conopida desfacuta buchetele.
Cand este fiarta conopida se adauga mararul tocat si se opreste focul.
Pofta buna!
Chiar avem nevoie de asa ceva dupa atata carne!
RăspundețiȘtergereAsa e Anto draga, sau cel putin asa simt si eu :) Te pup
RăspundețiȘtergereMmm, delicioasa! Buna idee!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alexandrina!
RăspundețiȘtergereNu am mancat niciodata supa de conopida...am retinut...imi place si cum arata!
RăspundețiȘtergere