6 ianuarie 2012

Baghete impanate

Simplu de facut, rapide si bune, cu ingrediente adaptabile, in functie de sezon:)


Ingrediente:
  • 2 baghete cu susan
  • 2 legaturi de leurda/spanac/macris
  • 250 g mozzarella/telemea/urda
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare


Mod de preparare:
Se taie baghetele in patru, apoi se cresteaza pe lungime si se pun intr-o tava.


Leurda/spanacul/macrisul se spala, se scurge si se taie fasii. 


Se scurge mozzarella/telemeaua/urda si se taie felii sau se sfarama, apoi se amesteca cu verdeata. 


Se condimenteaza cu sare si se umplu crestaturile din baghete cu aceasta compozitie. 


Se stropesc sau se ung baghetele cu ulei, apoi se dau la cuptor cca. 20-25 de minute.
Si cred ca merge reteta si pentru provocarea de luna aceasta...ce zici Miti?
Pofta buna!

7 comentarii:

  1. In varianta asta chiar nu ma gandeam...........super trebuie sa fac si eu ,cred ca e delicios,pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce creatie frumoasa,sper sa aduci primavara cu sandwichul asta sanatos.Puszi

    RăspundețiȘtergere
  3. mm ce-mi plac aceste baghete,adesea le prepar pentru micul dejun !
    Te pup !

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate