18 septembrie 2011

Spaghete cu ton si rosii

Mpai...ce sa va zic...daca va place tonul si pastele, e un ''must'' - cum zice americanu' 

Ingrediente:
  • 400 g spaghete
  • 500 ml rosii pasate
  • 1 conserva de ton
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri busuioc verde tocat + cateva frunzulite
  • sare, piper macinat
Mod de preparare:

Se pun la fiert spaghetele in apa cu sare si se fierb conform cu instructiunile de pe ambalaj, apoi se pun la scurs.
Ceapa si usturoiul curatate si tocate se calesc in ulei pana devin sticloase, apoi se adauga rosiile si se fierb cam 10-15 minute amestecand ocazional. La sfarsit se adauga tonul,  busuiocul tocat, se condimenteaza si se mai fierb cam 5 minute.
Se toarna sosul cald peste spaghetele aburinde si se servesc ornate cu frunze de busuioc.
Pofta buna!







Un comentariu:

Persoane interesate