Ingrediente:
- 2 legaturi de spanac spalate si uscate
- 1 mar curatat si feliat
- 1/2 cana seminte de rodie
- 1 avocado decojit si feliat
- 1/2 cana suc de rodie
- 1/3 ceasca ulei de masline
- 2 linguri otet de vin rosu
- 3 linguri suc de mere
- 1/2 lingurita miere
- 1/2 ceapa mica
- sare si piper macinat
Mod de preparare:
Se pregateste vinegreta: se toarna sucul de rodie si uleiul intr-un bol si se amesteca bine cu telul pana se omogenizeaza. Se adauga sucul de mere, otetul, mierea si ceapa taraia foarte marunt sau rasa. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se mai amesteca putin inainte de servire.
Frunzele de spanac spalate si uscate se aseaza in farfurii, peste ele se pun felii de mar si de avocado, semintele de rodie si se stropesc cu vinegreta. Se poate adauga, dupa preferinte, branza sau samburi de nuca.
Vinegreta se poate pastra in frigider, in recipient etans, cam o saptamana.
Pofta buna!
Frunzele de spanac spalate si uscate se aseaza in farfurii, peste ele se pun felii de mar si de avocado, semintele de rodie si se stropesc cu vinegreta. Se poate adauga, dupa preferinte, branza sau samburi de nuca.
Vinegreta se poate pastra in frigider, in recipient etans, cam o saptamana.
Pofta buna!
Absolut superba si foarte pe gustul meu! La noi inca nu a aparut spanacul proaspat,il ador in salate.Sa vezi ce buna e combinatia cu capsune.Pup
RăspundețiȘtergereMmm, tare buna si tare sanatoasa!!!Pup!
RăspundețiȘtergereFix pe gustul meu!!! Imi place la nebunie spanacul- chiar daca al meu il uraste ce mai;)) Minunata imagine! pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc dragele mele! Ar trebui zilnic sa mananc ceva de genul, dar eu sunt incantata daca reusesc si o data pe saptamana :) Va pup
RăspundețiȘtergereSanatate curata.
RăspundețiȘtergerePupici Medi draga!
RăspundețiȘtergereMinunatat aceasta salata, te asteapta un premiu lamin epe blog, te pup :*
RăspundețiȘtergereInteresanta reteta!~
RăspundețiȘtergereTe asteapta un premiu la mine pe blog ! Pup!