Ingrediente:
- 400 g aluat de pizza - cumparat sau facut in casa
- 100 g salam pepperoni feliat subtire
- 150 g branza mozarella uscata sau camembert am folosit eu
- ulei pentru uns tava
- 1 lingurita amestec ierburi italienesti
- 1 lingura parmezan ras
Mod de pregatire:
Se intinde aluatul uniform si se taie in patratele de 5x5 cm. Pe fiecare bucata asezam o felie de salam pepperoni, un cubulet de branza si acoperim cu alta felie de salam (sa nu faceti cu mozarella din aceia care se tine in apa, mai bine o branza uscata gen cas, eu am folosit camembert asta am gasit la indemana).Luam bucata de aluat in mana stanga si cu dreapta unim colturile aluatului, avand grija ca branza sa ramana acoperita de salam.
Pachetelele astfel obtinute le punem intr-o tava ceramica unsa cu ulei, unele langa altele, pana umplem tava. Le ungem si deasupra cu putin ulei, le acoperim si le lasam la dospit 10-15 minute. Intre timp preincalzim cuptorul la 200 de grade.
Presaram peste pachetelele noastre ierburile italienesti, apoi le dam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumenesc usor. In ultimele 5 minute, scoatem tava din cuptor si presaram deasupra parmezanul ras.
Pofta buna!
Sunt dementiale! Absolut dementiale! Bravoo, Corina! Imi ploua in gura!
RăspundețiȘtergereMinunate,Corinuto!
RăspundețiȘtergereDoamne, cum poa' sa arate! <3 <3 Neaparat le fac, multumesc mult :)
RăspundețiȘtergereMa gandeam eu ca sunt bune, dar pe cuvant daca te poti opri din mancat! Branza aia topita intre doua felii de salam picant.....si unde mai pui ca aluatul a ramas asa subtire cum imi place mie! <3 <3 Multumesc mult Laurici :* Ela :* Simo:* Va garantez ca nu o sa va para rau de le incercati!
RăspundețiȘtergereMusai sa le incerc .Minunate!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Dia!:*
RăspundețiȘtergere