Ingrediente:
- radacina de ghimbir
- 2 lamai
- 4 linguri miere
- 1 l apa plata
Mod de preparare:
Se taie din radacina de ghimbir cca 3 cm, se curata si se toaca cubulete.
Se stoarce zeama de la lamai si se toarna in blender impreuna cu ghimbirul, mierea si apa.
Se mixeaza bine cca 3 minute la viteza maxima.
Se poate servi ca atare sau se strecoara si se serveste rece de la frigider si/sau cu gheata.
Se mixeaza bine cca 3 minute la viteza maxima.
Se poate servi ca atare sau se strecoara si se serveste rece de la frigider si/sau cu gheata.
arata si suna tare bine! mi-am notat reteta :*
RăspundețiȘtergereAdor combinatia asta!!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca va place si voua!Pupici
RăspundețiȘtergerece idee buna! eu folosesc ghimbir in ceai, rad putin din radacina, si o pastrez in congelator mult timp.
RăspundețiȘtergereBuna idee mai ales pentru raceala.
RăspundețiȘtergere