Ingrediente:
- 1 varza murata
- 600 g pulpa de porc
- 1 conserva rosii decojite
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita oregano
- sare,piper macinat
Mod de preparare:
Se curata ceapa, se toaca si se pune la calit in ulei.
Dupa ce s-a inmuiat se adauga carnea taiata cuburi si se caleste pana isi schimba culoarea, impreuna cu cimbrul.
Se adauga varza tocata si 500 ml apa calda si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic cca 40 minute, dupa care punem rosiile, oregano, condimentele si lasam sa mai fiarba 10 minute.
Gata!
Pofta buna!
Dupa ce s-a inmuiat se adauga carnea taiata cuburi si se caleste pana isi schimba culoarea, impreuna cu cimbrul.
Se adauga varza tocata si 500 ml apa calda si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic cca 40 minute, dupa care punem rosiile, oregano, condimentele si lasam sa mai fiarba 10 minute.
Gata!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu