16 noiembrie 2011

Piept de pui cu chili si cherry

O reteta foarte simpla, dar care m-a vrajit. Carnita de pui ramane frageda, e putin picanta si o poti servi cu orice, chiar si numai cu o salata.
Ingrediente:
  • 2 bucati piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pasta chili
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 4-6 rosii cherry
  • 1 mana de masline negre
  • sare


Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se amesteca uleiul cu pasta de chili si cu oregano. Pieptul de pui se condimenteaza cu sare, se unge cu acest amestec si se aseaza intr-o tava. 

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.
Dupa 15 minute se scoate folia si se aseaza in tava rosiile si maslinele. Se da la cuptor pentru inca 15 minute. 

Gata!


Pofta buna!

9 comentarii:

  1. Imi place tocmai pentru ca e simpla....trebuie sa fie delicioasa!!!
    O seara placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu ma complic cu retete sofisticate..............sunt fan retete simple ca sa zic asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Simplu dar delicios!!! eu n-am nimic de mancare! si nici chef sa fac! ';((((((( pap la tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare bun! Imi place combinatia de condimente.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca e picant, e pe gustul nostrul. Delicios!

    RăspundețiȘtergere
  6. un fix pix de-al meu:))tocmai vad in dreapta la "despre mine" ca si tie iti urla in casti muzica.tocmai am dat volumul mai tare.puszi

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate