Ingrediente:
- 4 albusuri
- 250 g zahar
- 1 lingura amidon
- 1 lingurita otet
- 1 praf de sare
- 200 g frisca
- fructe ptr ornat
Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste. Se adauga apoi amidonul si otetul si se amesteca putin pana la omogenizare. Intr-o tana tapetata cu hartie de copt se formeaza 6 cerculete cu un creion care se umplu cu bezea in foi groase de 1,5 - 2 cm.
Se da la cuptor ptr 30 de minute la foc mic, apoi se lasa sa se raceasca in cuptor.
Se bate frisca si se aseaza peste prajiturele, apoi se orneaza cu fructe.....ce n-as fi dat sa am fructe de padure, dar nu aparusera inca.
Pofta mare!
Se da la cuptor ptr 30 de minute la foc mic, apoi se lasa sa se raceasca in cuptor.
Se bate frisca si se aseaza peste prajiturele, apoi se orneaza cu fructe.....ce n-as fi dat sa am fructe de padure, dar nu aparusera inca.
Pofta mare!
Super! Delicioase! Deserul meu preferat.
RăspundețiȘtergereArata tare bine!!!!!
RăspundețiȘtergereUn adevarat deliciu!Pup!
RăspundețiȘtergereUite asta chiar trebuie sa fac! Arata foarte bine! Pup
RăspundețiȘtergereDelicios arata!! si mie tot mini imi plac!! asa nu ma bat pentru o portie mai mare .. fiecare cu farfuria lui ;)
RăspundețiȘtergereCe elegante sunt.Te pup!
RăspundețiȘtergerefrumoase, elegante si apetisante!
RăspundețiȘtergereo seara frumoasa :*
Eu nu o fac de teama sa nu devin dependenta:)Dar pana la urma nu stiu cat ma mai abtin!Pupici!
RăspundețiȘtergereCe idee superba! Arata excelent!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult! Sunteti foarte dragute!
RăspundețiȘtergereCorina asi incerca sa mananc nu sa fac..........hihihi.
RăspundețiȘtergereMinunat arata si sincer asi da o fuga pana la tine sa ma servesti cu o portie.
Zi frumoasa!
creeaza dependenta nu? imi si inchipui ce bune ar fi fost cu fructe de padure:) pup
RăspundețiȘtergerearata minunat!
RăspundețiȘtergere