3 octombrie 2011

Piept de pui la gratar cu salata Coleslaw

Salata Coleslaw sau salata de varza, merge foarte bine cu pieptul de pui la gratar. Nu stiu de ce nu am incercat combinatia pana acum, dar cu siguranta o sa mai fac, avand in vedere cat de mult ne-a placut.

Ingrediente pentru 2 portii:
  • 1 varza mica
  • 2 morcovi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 piept de pui dezosat
  • sare, piper macinat
  • 2 linguri otet de vin alb
Mod de preparare:
Se taie varza felii subtiri sau se da pe razatoare impreuna cu morcovii curatati si spalati. Se taie si ceapa rondele sau marunt. Se amesteca toate intr-un bol si se condimenteaza cu sare, piper si otet.
Pieptul de pui se spala, se sterge cu un prosop si se taie in doua, apoi se feliaza. Eu am taiat in 3 fiecare parte. Se condimenteaza cu sare si piper - sau cu condimente pentru carne daca va place - si se prajesc in tigaia incinsa si unsa cu foarte putin ulei, cate 2-3 minute pe fiecare parte. Se taie cubulete si se amesteca cu salata sau se pot servi separat, cum va place.
Pofta buna!



10 comentarii:

Persoane interesate