- 1 varza mica
- 2 morcovi
- 2 fire ceapa verde
- 1 piept de pui dezosat
- sare, piper macinat
- 2 linguri otet de vin alb
Mod de preparare:
Se taie varza felii subtiri sau se da pe razatoare impreuna cu morcovii curatati si spalati. Se taie si ceapa rondele sau marunt. Se amesteca toate intr-un bol si se condimenteaza cu sare, piper si otet.
Pieptul de pui se spala, se sterge cu un prosop si se taie in doua, apoi se feliaza. Eu am taiat in 3 fiecare parte. Se condimenteaza cu sare si piper - sau cu condimente pentru carne daca va place - si se prajesc in tigaia incinsa si unsa cu foarte putin ulei, cate 2-3 minute pe fiecare parte. Se taie cubulete si se amesteca cu salata sau se pot servi separat, cum va place.
Pofta buna!
O bunatate de salata.Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc Dia, asa e. Pup >:D<
RăspundețiȘtergereSubscriu la bunatate.. o cina usoara si delicioasa!
RăspundețiȘtergereFoarte faina salata! Trebuie sa o incerc.
RăspundețiȘtergereArata excelent. Delicioasa combinatie!
RăspundețiȘtergereAnto, ma bucur ca-ti place. Intr-adevar e o cina usoara. Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc Ralu. Nu e ceva extraordinar, dar e hranitoare si sanatoasa :) Pupici
RăspundețiȘtergereAsa e Maya, combinatia e buna :) Multumesc de vizita! Pup
RăspundețiȘtergereVin la masaaaaaaaaa!!!Grozava salata,pupicei o saptamana linistita!
RăspundețiȘtergereHai Mona! Te astept!>:D<
RăspundețiȘtergere