Ingrediente:
- 4 cani faina
- 1 cana apa
- 2 linguri unt
- 1 cub drojdie
- 1 lingurita zahar
- 1 lingura sare
- 1/2 legatura patrunjel verde
- 1/2 legatura busuioc proaspat
Mod de preparare:
Se amesteca drojdia cu zaharul, se adauga apa calduta, apoi sarea, untul moale si verdeata tocata. Ultima se adauga faina si se framanta bine, apoi acoperim aluatul si-l lasam la crescut intr-un loc caldut.
Dupa jumatate de ora se imparte aluatul in parti egale si cu mainile unse cu ulei se formeaza chiflele. Ies cam 10 chifle care se pun in tava si se ung cu ulei, apoi se mai lasa sa creasca cam 10 minute. Intre timp se da drumul la cuptor, iar apoi se introduc chiflele si se coc la 200 de grade cam jumatate de ora.
Pofta buna!
Da, imi place painea aromata.Arata bine.Pupicei!
RăspundețiȘtergereDeci da.. reteta! ;)
RăspundețiȘtergereArata foarte bine chiflele.. desi incerc sa`mi imaginez cam ce arome contin.. Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc Dia! Pupici
RăspundețiȘtergereDeci Anto :D vine si reteta acus :) Puuup!
RăspundețiȘtergereSimona, patrunjel si busuioc proaspat am pus in ele. Au fost foarte bune, m-a complimentat sotul:D Pup
RăspundețiȘtergerePai ce ai facut? Ne-ai facut pofta si ne-ai lasat asa? ...:-)
RăspundețiȘtergereBine, bine... avem rabdare!
Pupici
Gata si reteta ;-)) Multumesc de rabdare! Pupici
RăspundețiȘtergereMinunate!
RăspundețiȘtergereCe frumos crescute!!!
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereMultumesc Gabitzule! Bine ai venit pe blogul meu! >:D<
RăspundețiȘtergerece frumusele sunt!
RăspundețiȘtergereApetisante!!!
RăspundețiȘtergere