- 600 g file cod
- 4-5 cartofi mari
- 1 lamaie
- 2 oua
- 70 g faina
- 100 g fulgi porumb faramitati
- sare, piper macinat
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se taie si se prajesc in tigaie cu ulei.
Fileurile se spala si sterg, se stoarce lamaia, se pune zeama peste peste, se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la marinat cca 20 de minute, apoi se taie fasii de 2-3 cm, se dau prin faina, ou batut si fulgi de porumb si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.
Se servesc cu mujdei, daca va place.
Pofta buna!
Numai cu bunatati ne intampini.Pupicei!
RăspundețiȘtergereDelicios! Bineinteles ca ne place cu mujdei:-)
RăspundețiȘtergerePupici
Multumesc Dia! Pupici si o saptamana frumoasa!
RăspundețiȘtergereBineinteles Ralu, numai cu mujdei!:) Pup
RăspundețiȘtergere