Ingrediente:
- 2-3 bucati piept de pui
- 1 lingura miere
- 2 linguri ulei
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper
- 1/2 lingurita boia
- 2 dovlecei
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- 1 vanata mica
- 2 rosii
- 4 cepe mici
- 4 linguri ulei
- 100 ml vin
- 100 ml apa
- rozmarin
- sare, piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se cresteaza deasupra. Se amesteca bine mierea cu uleiul, sarea, piperul si boiaua si se unge carnea cu acest amestec, apoi se da la frigider pentru 30 de minute.
puiutul l-as manca in fel si chip , iar combinatia ta imi place mult !!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Adinutza, ma bucur ca-ti place! Pupici
RăspundețiȘtergereCum ai facut ca banalul piept de pui sa arate atat de bine?Serios!Cum?
RăspundețiȘtergerePacat ca nu ai maimutelele de ex cea cu plouatu in gura s-ar potrivi de minune ,nu ai cum sa nu salivezi la asa bunatate si arata impecabil...pup o zi faina Corinuta!
RăspundețiȘtergereO bunatate nu alceva am gasi aici la tine.Te pup!
RăspundețiȘtergereArata senzational!
RăspundețiȘtergereO nebunie!!! tare-mi place savoarea pe care o lasa mierea asupra puiului!! delicioasa papica
RăspundețiȘtergereLilly, serios, nu i-am facut nimic, doar l-am bagat in cuptor!:) Pupici
RăspundețiȘtergereMona, o sa incerc sa pun maimutele:)) Multumesc mult draga mea, asemenea si tie!
RăspundețiȘtergereDia mersi, esti o draguta, ca de obicei! Pup
RăspundețiȘtergereMultumesc mult Flory! Te pup si te mai astept!
RăspundețiȘtergereAnto, mersi draga mea! >:D<
RăspundețiȘtergereMmm.. ce bunatate! M`am servit cu o bucatica mica.. :) Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc Simona! Sper ca ti-a placut! Pup
RăspundețiȘtergere