Ingrediente:
- 1 kg carne de pui (pulpe, aripi)
- 3 linguri amestec de ierburi de Provence
- 2-3 linguri ulei
- zeama de la 1/2 lamaie
- sare si piper macinat
Mod de preparare:
Se amesteca uleiul cu zeama de lamaie, sare si piper. Se spala si se curata carnea de pui, apoi se unge cu amestecul de mai sus si se lasa sa stea 10-15 minute la temperatura camerei.
Se preancalzeste cuptorul la 180 de grade, se aseaza carnea intr-o tava termorezistenta si se da la cuptor pentru 25-30 de minute.
Se serveste cu ganitura preferata.
Pofta buna!
Se preancalzeste cuptorul la 180 de grade, se aseaza carnea intr-o tava termorezistenta si se da la cuptor pentru 25-30 de minute.
Se serveste cu ganitura preferata.
Pofta buna!
Tare delicios! Eu astept si desertul cu mere:-)
RăspundețiȘtergereNu te superi,nu?
Nu, nu ma supar iubita, e pe vine :) si mai vine ceva si mai fain! ;)
RăspundețiȘtergereDa' ce mult imi place si ce frumos arata.Pupicei!
RăspundețiȘtergereMulpumesc Dia! Pupici
RăspundețiȘtergere