Ingrediente:
- 200 g file de cod
- 1/2 lamaie
- 4 cartofi mari
- 1 morcov
- 1 ceapa mare
- 1 conserva mica mazare
- 1/2 conserva mica porumb
- 70 g unt
- 3 linguri ulei
- 150 g cascaval ras
- patrunjel proaspat tocat
- sare, piper macinat
Mod de preparare:
Se curata si se spala ceapa si morcovul, se toaca cubulete si se calesc in ulei. Cand s-au inmuiat, se adauga pestele taiat bucati mici, se mai caleste putin si se ia de pe foc. Se adauga mazarea, porumbul, piureul de cartofi si patrunjelul si se amesteca incet.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se toarna compozitia intr-o tava termorezistenta unsa cu unt.
Se niveleaza, se presara cascavalul deasupra si untul ramas.
Se da la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade, sau pana se rumeneste.
Se lasa sa se raceasca 10 minute si se serveste calda.
Pofta mare!
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se toarna compozitia intr-o tava termorezistenta unsa cu unt.
Se niveleaza, se presara cascavalul deasupra si untul ramas.
Se da la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade, sau pana se rumeneste.
Se lasa sa se raceasca 10 minute si se serveste calda.
Pofta mare!
AM VENIT,PRIMESC O PORTIE...
RăspundețiȘtergereBine ai venit Mona! Primesti cu siguranta! Pup
RăspundețiȘtergereO da.. imi place tare! ai incercat cu somon afumat? sa vezi ce nebunie e atunci ;) Eu mai pun si 2 oua.. sa le tina impreuna mai strans ;)
RăspundețiȘtergereNu, dar o sa incerc sigur si cu somon si cu oua! Mersi de idee, pupici!
RăspundețiȘtergere