Ingrediente:
- 500 g leurda
- 400 ml iaurt sau lapte batut
- 1-2 oua
- 2 linguri ulei
- 1 lingura marar tocat
- sare
Mod de preparare:
In uleiul incins se prajeste oul jumari, apoi se adauga 3 litri de apa sau supa de legume si se lasa sa dea in clocot.
Se spala leurda, se taie fasii si se adauga la supa cand fierbe. Dupa doua-trei clocote se ia de pe foc si se adauga mararul si sare dupa gust. Dupa ce s-a racit putin, se adauga si iaurtul.
Pofta buna!
Nu am mancat niciodata, dar suna tare bine!
RăspundețiȘtergereSunt innebunita dupa ciorba de leurda. Ce-i drept nu o pregatesc asa, dar cred ca mi-ar place tare si cu iaurt! pupici
RăspundețiȘtergereMmmm... mie-mi place salata de leurda cu lamaie, facuta din leurda proaspat culeasa din padure! :) Banuiesc ca tu ai avut congelata... ca-n paduri acum e zapada, nu leurda! :))
RăspundețiȘtergereCiorba de leurda nu-mi aduc aminte sa fi mancat vreodata, dar cred ca-i foarte gustoasa.
Pupici
La noi nu se gaseste leurda,ia sa vorbesc eu cu astia din piata poate li se face mila de mine si aduc de undeva ca n-am incercat nici eu niciodata.
RăspundețiȘtergereNu am mancat niciodata dar tare asi mai incerca.
RăspundețiȘtergerePup!
Nu am mancat niciodata,dar as incerca sa vad daca-mi place.Pup!
RăspundețiȘtergereCu drag v-as trimite la fiecare! Multumesc de vizita, va pup!
RăspundețiȘtergereNu am mancat nicidata leurda sub nici o forma.Trebuie sa incerc!
RăspundețiȘtergereStiu ca e mai buna decat ciorbica de salata.Ador leurda si am pus la congelator multe,multe pungi.Mi-ai dat o idee buna,stiu ce ciorbica urmeaza.
RăspundețiȘtergereHmmm, ce idee buna...imi plac mancarurile cu leurda. Ciorba n-am facut niciodata, dar bineinteles ca voi incerca! Pupici
RăspundețiȘtergereGrozava ciorbita!Iti doresc o primavara cat mai frumoasa, cu multa sanatate si numai bucurii!!!Pup cu drag!
RăspundețiȘtergereIti doresc sa ai un Paste luminat, linistit si cu ganduri bune. Hugs.
RăspundețiȘtergerePaste luminat Corina!!
RăspundețiȘtergere