Ingrediente:
- 200 g ciupercute champignon mici
- 200 g pate
- 100 g faina
- 2 oua
- 200 g pesmet
- 100 g maioneza
- 1 lingura pasta de hrean
- 1 lingura patrunjel verde tocat
- 1 lingura zeama de lamaie
- sare, piper macinat
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Ciupercutele se spala si se sterg bine, apoi li se rup coditele, dupa care se umple fiecare caciulita cu pate cu ajutorul unei lingurite.
Se bat bine ouale cu un praf de sare. Se condimenteaza pesmetul cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cipercutele se dau prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.
Se scot pe un servet de hartie si se lasa sa se scurga surplusul de ulei.
Se amesteca bine maioneza cu hreanul, patrunjelul si zeama de lamaie si se serveste ca sos langa chiftelute.
Pofta buna!
Se bat bine ouale cu un praf de sare. Se condimenteaza pesmetul cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cipercutele se dau prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.
Se scot pe un servet de hartie si se lasa sa se scurga surplusul de ulei.
Se amesteca bine maioneza cu hreanul, patrunjelul si zeama de lamaie si se serveste ca sos langa chiftelute.
Pofta buna!
Hmm n-am incercat niciodata! Chiar m-ai facut curioasa. Sunt bune zici,nu? Pupici
RăspundețiȘtergereDoamne, ce minunatie!
RăspundețiȘtergereChiar trebuie sa le incerc!
Yummy!!!Tare bune!Ador ciupercutele!Pup!
RăspundețiȘtergereSi mie imi plac ciupercile mult de tot, asa ca trebuia sa le incerc :) Anto, sunt bune zic eu, merita incercate. Va pup!
RăspundețiȘtergereador ciupercile pane!
RăspundețiȘtergerete pup scumpa mea
arata foarte bine!
RăspundețiȘtergereCoditele? Ciupercile au picioruse, nu codite! Stiu pana si copiii de gradinita! Tu nu?
RăspundețiȘtergere