Ingrediente:
- 1 kg varza murata
- 1 kg cotlet de porc
- 1 mar acrisor
- 1-2 cepe
- 50 g unt
- 300 ml supa de carne
- 400 ml suc de mere
- 3-4 frunze de dafin
- sare
Mod de preparare:
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata si marul si se taie in patru, se scoate cotorul, apoi se taie marul in felii subtiri.
Se caleste ceapa in unt, intr-o oala mare pana se inmoaie. Se scurge bine varza si se adauga peste ceapa impreuna cu marul.
Se mai caleste putin, apoi se adauga supa si sucul de mere, frunzele de dafin si carnea condimentata cu putina sare.
Se fierbe acoperit la foc mic timp de o ora si jumatate.
Se scoate carnea, se dezoseaza si se feliaza(daca e cazul), se condimenteaza varza dupa gust si se serveste.
Pofta mare!
Se caleste ceapa in unt, intr-o oala mare pana se inmoaie. Se scurge bine varza si se adauga peste ceapa impreuna cu marul.
Se mai caleste putin, apoi se adauga supa si sucul de mere, frunzele de dafin si carnea condimentata cu putina sare.
Se fierbe acoperit la foc mic timp de o ora si jumatate.
Se scoate carnea, se dezoseaza si se feliaza(daca e cazul), se condimenteaza varza dupa gust si se serveste.
Pofta mare!
Foarte simplu intr-adevar si foarte gustos!
RăspundețiȘtergereTe pup Teo! Multumesc!
RăspundețiȘtergereO bunatate! Eu fac destul de des varza cu carnita... al meu e innebunit dupa aceasta combinatie! Pupici
RăspundețiȘtergereOk Simo, incearca odata si reteta asta cu mere sa vezi ce buna e, e ......altceva :) Te pup!
RăspundețiȘtergereCand vad varza,mor de pofta.Dar din pacate nu o pot gati deloc,fiindca Diana nu are voie,si culmea este ca-i place.Pup!
RăspundețiȘtergere