9 ianuarie 2012

Spaghetti with meatballs

Sunt atat de bune ca-ti lasa gura apa - stiu americanii astia ce stiu;)
Ingrediente:
  • 500 g carne tocata (de care aveti sau de care va place)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 2 catei de usturoi
  • 800 ml sos de rosii
  • 500 g spaghete
  • 100 g cascaval razuit sau parmezan
  • sare, piper
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se amesteca intr-un bol cu patrunjelul, oul, carnea tocata, pesmetul si se condimenteaza cu sare si piper macinat. 


Se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei pana se rumenesc. 


Se scurge din tigaie uleiul, se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb impreuna 20 de minute.


Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare 8-10 minute, apoi se scurg de apa.


Se aseaza spaghetele pe farfurii, deasupra se pune sosul cu chiftelute, se razuie cascaval sau parmezan si se orneaza cu frunze de patrunjel daca va plac.


Pofta mare!


9 comentarii:

  1. Frumoasa prezentarea! Chiar imi era pofta de spaghete...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu as refuza niciodata asa o bunatate. Ce frumos arata chiftelutele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de vizita! Au fost foarte bune. Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. wow.............cat de bune trebuie sa fie.....nu am facut niciodata dar ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place mult sa exterimentez...asta a fost o experienta tare placuta:) Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun,bun!Abia astept sa fac si eu paste ca le-am "neglijat"" cu sarbatorile astea!

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate