Ingrediente:
- 500 g carne tocata (de care aveti sau de care va place)
- 1 ceapa
- 2 linguri patrunjel verde tocat
- 3 linguri pesmet
- 1 ou
- 2 catei de usturoi
- 800 ml sos de rosii
- 500 g spaghete
- 100 g cascaval razuit sau parmezan
- sare, piper
- ulei ptr prajit
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se amesteca intr-un bol cu patrunjelul, oul, carnea tocata, pesmetul si se condimenteaza cu sare si piper macinat.
Se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei pana se rumenesc.
Se scurge din tigaie uleiul, se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb impreuna 20 de minute.
Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare 8-10 minute, apoi se scurg de apa.
Se aseaza spaghetele pe farfurii, deasupra se pune sosul cu chiftelute, se razuie cascaval sau parmezan si se orneaza cu frunze de patrunjel daca va plac.
Pofta mare!
Se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei pana se rumenesc.
Se scurge din tigaie uleiul, se adauga sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb impreuna 20 de minute.
Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare 8-10 minute, apoi se scurg de apa.
Se aseaza spaghetele pe farfurii, deasupra se pune sosul cu chiftelute, se razuie cascaval sau parmezan si se orneaza cu frunze de patrunjel daca va plac.
Pofta mare!
Frumoasa prezentarea! Chiar imi era pofta de spaghete...
RăspundețiȘtergereNu as refuza niciodata asa o bunatate. Ce frumos arata chiftelutele!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita! Au fost foarte bune. Va pup!
RăspundețiȘtergereDiana mea este fan paste.Arata tare bine.Pup!
RăspundețiȘtergerewow.............cat de bune trebuie sa fie.....nu am facut niciodata dar ma tenteaza.
RăspundețiȘtergereMie imi place mult sa exterimentez...asta a fost o experienta tare placuta:) Va pup!
RăspundețiȘtergereBun,bun!Abia astept sa fac si eu paste ca le-am "neglijat"" cu sarbatorile astea!
RăspundețiȘtergereSuper mancarica ! :)
RăspundețiȘtergereMultumesc mult! Va pup!
RăspundețiȘtergere