6 ianuarie 2012

Baghete impanate

Simplu de facut, rapide si bune, cu ingrediente adaptabile, in functie de sezon:)


Ingrediente:
  • 2 baghete cu susan
  • 2 legaturi de leurda/spanac/macris
  • 250 g mozzarella/telemea/urda
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare


Mod de preparare:
Se taie baghetele in patru, apoi se cresteaza pe lungime si se pun intr-o tava.


Leurda/spanacul/macrisul se spala, se scurge si se taie fasii. 


Se scurge mozzarella/telemeaua/urda si se taie felii sau se sfarama, apoi se amesteca cu verdeata. 


Se condimenteaza cu sare si se umplu crestaturile din baghete cu aceasta compozitie. 


Se stropesc sau se ung baghetele cu ulei, apoi se dau la cuptor cca. 20-25 de minute.
Si cred ca merge reteta si pentru provocarea de luna aceasta...ce zici Miti?
Pofta buna!

7 comentarii:

Persoane interesate