Ingrediente:
- 250 g faina
- 250 g zahar pudra
- 125 g unt moale
- 1 ou
- 1 lingurita bicarbonat
- 100 g fulgi de cocos
- 100 g fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Se amesteca bine ingredientele uscate, apoi se adauga untul si oul si se framanta aluatul pana la omogenizare.
Din aluat se formeaza o rulada care se taie felii de aprox. un centimetru grosime.
Se aseaza feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 200 de grade timp de 20-25 de minute sau pana se rumenesc.
Dupa ce se scot din cuptor, se pun la racit pe un gratar, apoi se pot servi.
Pofta buna!
frumosi si deliciosi! :*
RăspundețiȘtergerela mine fara lapte te rog:)
RăspundețiȘtergereMii de pupici si sarbatori fericite sa ai!
Se livreaza doar in pachete de patru bucati?:))minunati Craciun minunat iti doresc Corinuta!!
RăspundețiȘtergereTare buni si frumosi sunt.Pup!
RăspundețiȘtergereVa multumesc frumos! >:D<
RăspundețiȘtergereDa Mona, se livreaza doar cate 4 :))Asemenea si tie!
Pupici