Ingrediente:
- 225 g faina
- 60 g unt
- 225 g ciocolata amaruie
- 100 g zahar
- 2 oua
- 1 lingurita praf de copt
- 1 praf de sare
- zahar tos
- zahar pudra
Mod de preparare:
Se freaca spuma ouale cu zaharul. Se topesc ciocolata si untul la microunde sau pe aburi si se lasa sa se raceasca, apoi se toarna peste oua amestecand continuu. Se incorporeaza si faina treptat, praful de copt sarea si se omogenizeaza.
Se lasa minim 4 ore la rece sau de azi pe maine. Se formeaza bilute care se dau prin zahar tos, apoi prin zahar pudra, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se lasa minim 4 ore la rece sau de azi pe maine. Se formeaza bilute care se dau prin zahar tos, apoi prin zahar pudra, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coc in cuptorul preincalzit 10 minute la foc mediu. Nu se depaseste acest timp pentru ca inauntru trebuie sa ramana moi.
Ho!Ho!Ho!Merry Christmas!
Craciun fericit si un Mos bogat! Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ancuta! La fel iti doresc! Pupici!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit si magic,alaturi de cei dragi! Cu asa prajiturele precis a facut un popas mai indelungat la voi mosul!
RăspundețiȘtergereCraciun fericit alaturi de cei dragi!
RăspundețiȘtergereMultumesc Adina & Medi! Craciun fericit si voua! Va pup!
RăspundețiȘtergere