Foarte simplu de facut, asa cum v-am obisnuit!:)
Ingrediente:
- 500 g malai
- 1,5 l lapte
- 250 g telemea
- 250 g cascaval
- 6 oua
- 1 ceasca smantana
- 50 g unt
Mod de preparare:
Se pune laptele la fiert. Se bat ouale, se rade branza, se taie cascavalul cubulete.
Cand a dat laptele in clocot, se pune malaiul si se amesteca pana se face crema - nu trebuie sa fiarba, doar sa-si ia faina zeama.
Se amesteca bine mamaliga cu ouale si cascavalul. Se unge o tava termorezistenta cu unt si se aseaza mamaliga in ea.
Se toarna deasupra smantana, se presara branza si se da la cuptor pana se rumeneste.
Pofta mare!
Se pune laptele la fiert. Se bat ouale, se rade branza, se taie cascavalul cubulete.
Cand a dat laptele in clocot, se pune malaiul si se amesteca pana se face crema - nu trebuie sa fiarba, doar sa-si ia faina zeama.
Se amesteca bine mamaliga cu ouale si cascavalul. Se unge o tava termorezistenta cu unt si se aseaza mamaliga in ea.
Se toarna deasupra smantana, se presara branza si se da la cuptor pana se rumeneste.
Pofta mare!
mamamamamiaaaaaaaa.:) ıt looks deliciouss:)
RăspundețiȘtergereThanks & Welcome to my blog!:)
RăspundețiȘtergereAsta-i dementiala, parol !!
RăspundețiȘtergerearata super apetisant! pupici
RăspundețiȘtergereDin asta fac si eu,si tare mult ne mai place.Te pup!
RăspundețiȘtergereO bunatate!
RăspundețiȘtergereVa multumesc frumos! Sunteti tare dragute! Pupici!
RăspundețiȘtergerene place tare mult,bun de tot
RăspundețiȘtergere