Ingrediente:
- 1 vanata mare
- 10-12 felii de sunca presata (sau de care va place)
- 200 g cascaval felii
- 3 oua
- 3-4 linguri de faina
- sare, piper macinat
- ulei ptr prajit
Mod de preparare:
Se spala vanata, se curata si se taie felii subtiri pe lungime. Se sareaza feliile si se lasa cam o ora, dupa care se scurg de zeama lasata.
Se bat ouale cu sare si piper, se pune faina pe o farfurie si se incinge uleiul in tigaie. Pe fiecare felie de vanata se pune o felie de sunca si una de cascaval asfel incat sa acopere doar jumatate, se indoaie cealalta jumatate peste umplutura, se da prin faina, apoi prin ou si se pun la prajit.
Nu se prajesc prea tare, doar pana se rumenesc ca sa nu curga cascavalul. Se scot pe un prosop de hartie si se lasa sa se scurga surplusul de ulei.
Dintr-o vanata mare au iesit 12 pachetele, capetele de la vanata le-am prajit simplu, pane.
Pofta mare!
Yummy !! gustoase rau!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Anto! Pup
RăspundețiȘtergereCe bune trebuie sa fie pachetelele acestea.
RăspundețiȘtergereSeara frumoasa!
Multumesc Medi, asemenea si tie! Pup
RăspundețiȘtergereSuper! si eu fac vinete pana dar cu sunca nu le-am facut, asa ca trebuie sa incerc! te pup
RăspundețiȘtergere