10 septembrie 2011

Mamaliguta in straturi cu branza si carnaciori

Te lingi pe bot!
Ingrediente:
  • 500 g faina de malai
  • 250 g branza telemea
  • 300 g carnati de porc
  • 300 ml smantana
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • unt ptr uns tava
Mod de preparare:
Se pun la fiert 2 l de apa cu sare. Cand fierbe se adauga faina in ploaie, se amesteca bine si se lasa sa fiarba la foc mic cca 10 minute. Carnatii se taie felii si se prajesc in ulei. Telemeaua se da pe razatoare.
Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt sa aseaza 1/3 din mamaliga, apoi 1/2 din branza rasa presarata cu smantana, din nou 1/3 din mamaliga, carnatii prajiti, restul de mamaliga, iar deasupra se presara branza ramasa.
Se da tava la cuptorul preancalzit ptr 20-30 de minute. Se serveste cu pofta.
Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate