Ingrediente:
- 4 oua
- 50 ml ulei
- 200 g faina
- 250 g branza
- 2 linguri amestec ierburi de Provence
- 1/2 plic praf de copt
- unt ptr uns forma
- sare, piper macinat
Mod de preparare:
Se mixeaza ouale cu un praf de sare. Se adauga uleiul, apoi faina impreuna cu praful de copt. Se amesteca branza cu ierburile, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga si branza in aluat, apoi se toarna totul intr-o forma de chec unsa cu unt si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru cca 40 de minute.
Se lasa sa se raceasca, apoi se scoate din forma, se feliaza si se serveste.
Pofta buna!
cred ca este foarte bun, oare merge si cu cascaval?
RăspundețiȘtergereBuna, reteta pare delicioasa si as vrea sa o incerc, insa am cumparat o sticluta cu ierburi Provence exact ca in imaginile tale si NU reusesc sa ii desfac acel capac de plastic :( Este cumva de unica folosinta si tot ce poti face este sa scoti continutul cate putin, prin acele fante zimtate din capac ?
RăspundețiȘtergereDa Anna draga, este o rasnita si tot ce poti face e sa rasucesti din capac :)
RăspundețiȘtergere