Ingrediente:
Ptr blat:
- 4 oua
- 1 cana zahar
- 1 cana si jumatate faina
- 50 g cacao
- 4 linguri ulei
- 1 lingurita praf de copt
Ptr umplutura:
- 250 g branza de vaci
- 50 g zahar
- 50 g nuca de cocos
- 1 lingura faina sau amidon
- 1 ou
- 1 plic zahar vanilat
Ptr glazura:
- 50 g ciocolata
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Prima data se prepara umplutura: se bate bine oul cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga branza, cocosul si faina si se amesteca bine. Se formeaza bilute de branza care se aseaza intr-o tava cu diam.22 cm tapetata cu hartie de copt.
Se bat bine ouale pana isi tripleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza impreuna pana acesta din urma se topeste. Se adauga uleiul si se amesteca bine. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si cacaua, apoi se adauga treptat la oua amestecand usor cu o spatula. Se toarna aluatul in tava peste bilutele de branza si se da la cuptorul preancalzit la foc mediu ptr cca 30 de minute. Se face testul cu scobitoarea, iar daca e copt se scoate si se lasa sa se raceasca.
Se topeste ciocolata la microunde, se amesteca cu uleiul si se toarna peste prajitura rece.
Pofta buna!
Wow................cat de bine arata sectiunea si ce delicios trebuie sa fie.
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa!
Multumesc mult Mediii! Un weekend minunat iti doresc! Pup >:d<
RăspundețiȘtergereImi place ! Frumoasa sectiunea din tort!
RăspundețiȘtergere