Ingrediente ptr 4 portii:
- 4 felii cotlet de porc
- 1 ou
- 4 linguri faina alba
- 8 linguri pesmet
- 1/2 legatura rozmarin proaspat
- 2 catei de usturoi
- 4 linguri ulei
- sare, piper macinat
Mod de preparare:
Se toarna pesmetul pe o farfurie si se amesteca cu rozmarinul tocat si cu usturoiul pisat. Se toarna faina in alta farfurie, iar oul se bate cu putina sare in a treia farfurie. Se condimenteaza carnea cu sare si piper pe ambele parti, apoi se tavaleste prin faina,ou si pesmetul cu rozmarin. Se prajesc intr-o tigaie mare, in uleiul incins, cate 5 minute pe fiecare parte. Se scot pe un servet de hartie care sa absorba uleiul si apoi se serveste alaturi de piure de cartofi, salata sau garnitura preferata.
Pofta buna!
hmmm ce bine arata! si daca-i porc nu refuz pt nimic ;)
RăspundețiȘtergeresimplu si bun
RăspundețiȘtergereBine ati venit pe blogul meu! Ma bucur ca va place. Pup!
RăspundețiȘtergere