Ptr. aluat:
- 250 g faina
- 1 ou
- 100 g unt
- 2 linguri smantana
- un praf de sare
- 300 g branza
- 1 ou
- 3 linguri smantana
- 2 linguri marar tocat
- sare, piper macinat
- 2 dovlecei
- 4 rosii
- 1 lingurita oregano
Mod de preparare:
Se amesteca bine ingredientele pentru aluat, se acopera si se da la frigider ptr o ora.
Dovlecelul se feliaza si se sareaza. Rosiile se feliaza si ele. Branza se amesteca cu smantana, oul si mararul si se condimenteaza.
Se intinde aluatul intr-o forma de tarta, se intinde branza peste el, apoi rosiile si dovlecelul.
Se da la cuptor ptr 30-40 de minute la 180 de grade. Dupa ce s-a copt se presara deasupra oregano. Se poate servi calda sau rece.
Pofta buna!
Ha un aspetto delizioso questa torta salata ^_^ Ciao Cora sono Sonia del blog Oggi pane e salame, domani...lieta di conoscerti, da oggi ti seguo anche io ;) passa a trovarmi quando vuoi, sei la benvenuta.
RăspundețiȘtergereBuona giornata!
Ciao Sonia! Che bella sorpresa trovarti qui! Il tuo blog è bellissimo, quindi ti seguirò anch'io! Buon weekend!
RăspundețiȘtergereceva de vis !!!!eu fac asta , dar fara rosii , insa acum o sa pun si rosii ! este mortala !!!!!
RăspundețiȘtergerehmmmm....cat de bine arata, felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult de vizita si de aprecieri! Va pup!
RăspundețiȘtergereSuper tarta ta cori!!! iti doresc multa bafta!!!! te pup!
RăspundețiȘtergereSuper reteta, Votat, vot 113. daca iti plac retetele mele sunt prajitura negresa si aripioare picante
RăspundețiȘtergereAi votul meu in fiecare zi, imi place la nebunie, cred ca am mai spus-o, nu?! :)):))
RăspundețiȘtergereMultumesc Naty, esti foarte draguta!
RăspundețiȘtergereMultumesc Dana draga,raman datoare! :) Te pup!
RăspundețiȘtergere